link naar googlemaps                                
link naar printbare versie van deze routebeschrijving in pdf

De Verbinding is gevestigd in de oude binnenstad van Gouda in een monumentaal pand met alle benodigde voorzieningen voor het geven van moderne cursussen.

Adres gegevens:

Gouds Training centrum “De Verbinding”
Lange Tiendeweg 54
2801 KJ Gouda

06-15320003

 

Midden in het historisch centrum van Gouda in een monumentaal pand ligt deze ruimte.
Het ligt op 10 min lopen van het station en er is dichtbij volop parkeergelegenheid op Klein Amerika
aan de Fluwelensingel in Gouda.

 


Auto

Komt u met de auto vanuit Rotterdam (A20 deze gaat over in de A12), Utrecht (A12) of Den Haag (A12) neem dan afslag 11 Gouda centrum / Boskoop en volg eerst de borden 'centrum' en dan de borden 'parkeren Klein Amerika'. Op dit grote parkeerterrein (400 plaatsen), dat op nog geen 50 meter van de Tiendeweg ligt, kunt u parkeren. Betalen voor het parkeren moet daar achteraf gebeuren. Maakt u gebruik van TOM TOM navigatie toets dan: Gouda, Klein Amerika. U wordt nu automatisch geleid naar het parkeerterrein. Dit ligt op 50 meter loop afstand van De Verbinding. Zo voorkomt u eindeloos zoeken en gesloten paaltjes.

Vanaf het parkeerterrein steekt u de weg over en loopt u via de Tiendeweg-brug de Lange Tiendeweg op. De Karmel ligt in het autovrije gebied en is daarom alleen te voet bereikbaar. De loopafstand vanaf parkeerterrein 'Klein Amerika' bedraagt ongeveer 3 minuten. 

Trein

 

Kies desgewenst op de website van de NS uw treinverbinding of maak gebruik van 9292ov.nl.

Vanuit het station Gouda (uitgang Stationshal) gaat u linksaf de Vredebest op. Op het Kleiwegplein steekt u over en loopt u via de brug over de Kleiweg en Hoogstraat naar de prachtige Markt. Links aan de overkant van de Marktbegint de Korte Tiendeweg. Deze wandeling door het historische centrum van Gouda duurt nog geen kwartier.